service montaj tehnic parteneri distribuitori intranet
           
despre noi cum cumpar termeni si conditii contact on-line  
           
  log in cosul meu
Cazane apa supraincalzita Cazane aburCazane de abur- EL7 - Generator de abur electric instantaneu cu randament 99%, complet automatizat. Gama cuprinde modele cu productia de abur de la 20 la 250 kg/h (putere termica intre 15 si 180 kw).- BAHR-UNO OR -Generator de abur de joasa presiune cu inversiune de flacara cu tuburi de fum netede cu turbionatori cu randament de 91%. Proiectat pentru p presiune de siguranta maxima de 0,98 bar. Gama cuprinde modele cu productie de abur cuprinsa intre 100 si 4000 kg/h.

- BAHR-UNO STD/HP/HPO -Generator de abur de joasa presiune cu inversiune de flacara cu randamente cuprinse intre 91 si 97% functie de tehnologia folosita pentru tuburile de fum. Proiectat pentru p presiune de siguranta maxima de 0,98 bar. Gama cuprinde modele cu productie de abur cuprinsa intre 140 si 3000 kg/h.- BAHR-12 OR -Generator de abur de inalta presiune - 12 bar cu inversiune de flacara cu tuburi de foc netede cu turbionatori cu randament de 90%. Gama cuprinde modele cu productie de abur cuprinsa intre 300 si 6000 kg/h.

- BAHR-12 STD/HP/HPO -Generator de abur de inalta presiune - 12 bar cu inversiune de flacara cu randamente cuprinse intre 90 si 96% functie de tehnologia folosita pentru tuburile de fum. Gama cuprinde modele cu productie de abur cuprinsa intre 300 si 6000 kg/h.

BAHR - OR/STD/HP/HPO -- Familie de generatoare de abur de joasa / inalta presiune.

Furnitura standard cuprinde:
Tablouri de comanda cu functii suplimentare


Tuburile de fum pentru versiunile HP / HPO cu randamente superioare