service montaj tehnic parteneri distribuitori intranet
           
despre noi cum cumpar termeni si conditii contact on-line  
           
  log in cosul meuCum cumpar?

Scurta descriere

Toate preturile prezentate pe site sunt inclusiv TVA. Pretul afisat este pe unitatea de masura. In stanga unitatii de masura este afisata o cantitate care reprezinta multiplul cantitatii ce se poate vinde. De exemplu: daca cantitatea afisata este 50 asta inseamna ca se poate vinde doar un multiplu de 50 din produsul respectiv - adica 50, 100, 150, etc.

Selecteaza produsele

Produsul dorit se va selecta prin apasarea butonului "Adauga" . Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii.

Cos de cumparaturi

In orice moment poti vizualiza continutul cosului selectand butonul "Cosul meu". In aceasta pagina se pot vizualiza produsele adaugate in cos, se pot elimina sau puteti schimba cantitatea produselor .

Definitivarea comenzii

Apasand butonul "Cosul meu" pot exista doua situatii:

- sunteti deja logat si atunci apasati butonul "Vreau proforma"

- nu sunteti logat si atunci apasati butonul "Persoana fizica" sau "Persoana juridica" dupa caz.

Pentru logare trebuie sa introduceti C.N.P.-ul (pentru persoane fizice) sau C.U.I.-ul (pentru persoane juridice) si parola primita pe email la logarea initiala sau parola dumneavoastra daca ati schimbat-o intre timp. Daca ati uitat parola, apasati tab-ul "Am uitat parola" unde trebuie sa introduceti adresa de email si veti primi o noua parola pe email. Daca nu sunteti inregistrat apasati tab-ul "Client nou" si urmati instructiunile de pe ecran. Daca sunteti inregistrat, va puteti loga in orice moment apasand butonul "Persoana fizica" sau "Persoana juridica" din partea superioara a paginii si veti putea gasi detalii despre contul dumneavoastra.

Lansarea si confirmarea comenzii

Adresa de livrare, la momentul actual, trebuie sa coincida cu adresa de facturare. Ultimul pasa este acela de a apasa butonul "Trimite proforma" moment in care o factura proforma va fi emisa si transmisa pe email-ul dumneavoastra. Puteti vizualiza stadiul comenzilor apasand butonul "Detalii comenzi anterioare".

Livrearea comenzii

Calorex livreaza produsele comandate online pe intreg teritoriul Romaniei, in maxim 48 de ore de la data intraii banilor in contul si banca indicate pe factura proforma, la datele de livrare furnizate de dumneavoastra.

Transportul este gratuit!!!