service montaj tehnic parteneri distribuitori intranet
Your browser does not support the HTML5 canvas tag.

           
despre noi cum cumpar termeni si conditii contact on-line  
           
  log in cosul meu

Cum cumpar?

Scurta descriere

Toate preturile prezentate pe site sunt inclusiv TVA. Pretul afisat este pe unitatea de masura. In dreapta unitatii de masura este afisata o cantitate care reprezinta multiplul cantitatii ce se poate vinde. De exemplu: daca cantitatea afisata este 50 asta inseamna ca se poate vinde doar un multiplu de 50 din produsul respectiv - adica 50, 100, 150, etc.

Selecteaza produsele

Produsul dorit se va selecta prin apasarea butonului "Adauga" . Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii, prin folosirea campului de cautare. Dupa cum veti observa, cumparand direct de pe site, veti avea reduceri importante la majoritatea produselor. Produsele a caror descriere apare scrisa cu fonturi de culuare albastra sunt pe stoc. Categoriile de produse, ce se pot selecta din menul din partea stanga, si sunt scrise cu font de culoare albastra sunt pe stoc sau sunt in mod uzual pe stoc ceea ce inseamna ca aprovizionarea lor dureaza in jur de 15 zile. Pentru celelalte produse termenl de livrare este de maximum 45 de zile.

Cos de cumparaturi

In orice moment poti vizualiza continutul cosului selectand butonul "Cosul meu". In aceasta pagina se pot vizualiza produsele adaugate in cos, se pot elimina sau puteti schimba cantitatea produselor .

Definitivarea comenzii

Apasand butonul "Cosul meu" exista butonul "Check out.." care poate fi folosit numai daca sunteti logat in sistem. Daca nu aveti cont, trebuie sa va faceti unul.

Dupa logare si check out... va apare un ecran in care aveti cosul dumneavoastra + clientii introdusi + adresele de livrare introduse + cartile de credit / debi introduse. In partea de jos a ecranului aveti trei optiuni:

- "Vreau doar oferta" - caz in care nu mai trebuie sa selectati nimic; oferta prezentata este valabila timp de 10 zile din punct de vedere ala preturilor.

- "Vreau proforma- platesc cu ordin de plata" - caz in care trebuie sa selectati clientul pentru care doriti sa faceti aceste cumparaturi si adresa de livrare. Proforma emisa va fi valabila doua zile lucratoare; valabilitatea implica retinerea produselor din cosul de cumparaturi ce exista pe stoc la momentul comenzii timp de doua zile lucratoare.

- "Platesc on-line cu cardul bancar" - caz in care trebuie sa selectati clientul, adresa de livrare si cardul bancar cu care veti face plata. Dupa definitivarea platii veti primi pe email factura fiscala.

Livrearea comenzii

Calorex livreaza produsele comandate online pe intreg teritoriul Romaniei, in maxim 48 de ore de la data intraii banilor in contul si banca indicate pe factura proforma, la datele de livrare furnizate de dumneavoastra.

Transportul

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei; pentru comenzi de valoare mai mica transportul este in valoare de 40,00 de lei.

Retur cumparaturi

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renun»>e la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri dec√Ęt cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renun»>are la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a Bunului.

Conditiile generale pentru returuul produselor vandute si expediate de Calorex sunt:

  • Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit
  • Returul se face cu etichetele initiale intacte si toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si insotit de accesoriile / cadourile cu care a fost livrat.
  • Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.
  • Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.