service montaj tehnic parteneri distribuitori intranet
Your browser does not support the HTML5 canvas tag.

           
despre noi cum cumpar termeni si conditii contact on-line  
           
  log in cosul meu

Termeni si conditii

  • Conditiile de utilizare.

Folosirea (vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul www.calorex.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. S.C. CALOREX INTERNATIONAL TRADE S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.calorex.ro , structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens.

 

  • Comunicarile electronice, telefonice.
Prin accesarea site-ului www.calorex.ro , folosirea, vizitarea, cumpararea de produse, comunicarea se realizeaza in mod electronic , considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de orice fel de la S.C. CALOREX INTERNATIONAL TRADE S.R.L.

 

  • Comentariile postate pe site.
Persoanele care acceseaza site-ul www.calorex.ro pot face comentarii, pot trimite sugestii, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul lor nu este : ilegal, obscen, defaimator, amenintator, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu contine virusi. S.C. CALOREX INTERNATIONAL TRADE S.R.L. are dreptul (nu si obligatia) de a sterge orice astfel de mesaje identificate pe site. Firma S.C. CALOREX INTERNATIONAL TRADE S.R.L. nu va fi responsabila si nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

 

  • Drepturile de autor.
Continutul acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi, baze de date si orice alte date) este proprietatea S.C. CALOREX INTERNATIONAL TRADE S.R.L. si este protejat conform Legii Drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. CALOREX INTERNATIONAL TRADE S.R.L. a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

  • Declinarea responsabilitatii.
S.C. CALOREX INTERNATIONAL TRADE S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul site-ului www.calorex.ro . Nu raspundem de problemele de compatibilitate cu produsele achizitionate de la alte firme si nu ne asumam nici o raspundere in cazul in care produsele achizitionate de la firma S.C. CALOREX INTERNATIONAL TRADE S.R.L. sunt folosite in instalatii care nu corespund ca performante cu specificatiile tehnice ale produsului respectiv. Datorita volumului mare de produse aflate in baza de date, S.C. CALOREX INTERNATIONAL TRADE S.R.L. nu garanteaza ca descrierea acestora (imagini, specificatii tehnice, pret) sau continutul site-ului www.calorex.ro este exact, complet actualizat sau fara erori. Datorita modificarilor caracteristicilor sau a design-ului de catre producatori (fara o notificare prealabila), produsele livrate pot diferi in orice mod de imaginile afisate pe site. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost operate gresit in baza de date, firma S.C. CALOREX INTERNATIONAL TRADE S.R.L. are dreptul sa anuleze livrarea produsul respectiv si sa anunte clientul despre eroarea aparuta, in cel mai scurt timp, daca livrarea nu a avut loc. S.C. CALOREX INTERNATIONAL TRADE S.R.L nu poate fi facuta in nici un fel responsabila pentru pagubele sau prejudiciile rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor se reduce strict la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

 

  • Litigiile
Conflictele aparute intre utilizatorii site-ului www.calorex.ro si S.C. CALOREX INTERNATIONAL TRADE S.R.L. vor fi rezolvate pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care litigiul nu este solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.